Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μιραλάς: «Γύρισα στο σπίτι μου!» – Χαμός στο αεροδρόμιο για τον Βέλγο [pics]

Μιραλάς: «Γύρισα στο σπίτι μου!» – Χαμός στο αεροδρόμιο για τον Βέλγο [pics]

Ο Κέβιν Μιραλάς τα είπε όλα με μια λέξη, «σπίτι». Ετσι χαρακτήρισε τον αγαπημένο του Ολυμπιακό, λίγο πριν δει την κόκκινη λαοθάλασσα που τον περίμενε με καπνογόνα στα χέρια και συνθήματα.

Ηταν απίστευτο το πόσο δύσκολα μπορούσε να κινηθεί το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού που έσπευσαν να τον υποδεχθούν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και να του δείξουν τη λατρεία τους.

Ηταν εκατοντάδες οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί που έκαναν τη νύχτα – μέρα στα Σπάτα με τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα τους, ενώ την ατμόσφαιρα δονούσε το σύνθημα «Είσαι ο καλύτερος για μας, Μιραλάς». Ο Βέλγος που έρχεται από την Έβερτον ως δανεικός, δεν αρνήθηκε να κάνει κάποιες δηλώσεις στα ΜΜΕ που ανέμεναν για να καλύψουν την άφιξή του.

«Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να καταφέρω να γυρίσω στο σπίτι μου. Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά ένα κλαμπ, είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου. Ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού και να σημειώσω ξανά πολλά γκολ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δεν με έχει ξεχάσει. Δεν τους ξέχασα ούτε εγώ, τους έχω στην καρδιά μου και ανυπομονώ να τους χαρίσω ευχάριστες στιγμές», είπε λίγο αφού πάτησε το πόδι του στην Αττική.

Ο Μιραλάς πλέον θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Εντελώς… συμπτωματικά ο Βέλγος βγήκε από την Gate 7 του αεροδρομίου, δηλαδή την πύλη απ’ όπου φεύγουν τα εμπορεύματα, αλλά και έχουν γίνει δεκτοί κι άλλοι ποδοσφαιριστές στο παρελθόν.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις