Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

“Μισώ την Ίντερ, όπως ο Τζόρνταν τους Πίστονς”

“Μισώ την Ίντερ, όπως ο Τζόρνταν τους Πίστονς”
Reuters

Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι προωθεί το βιβλίο του και έριξε κάποιες “δυνατές” ατάκες για την Ίντερ αλλά και τους δύο χειρότερους ποδοσφαιριστές που συνάντησε στην καριέρα του.

Μιλώντας στη “Repubblica”, ο Τζόρτζιο Κιελίνι αναφέρθηκε σε κάποια κομμάτια του βιβλίου που βγάζει (τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό) όπως το… μίσος του για την Ίντερ, αλλά και τους δύο χειρότερους ποδοσφαιριστές που συνάντησε στην καριέρα του.

Για την Ίντερ, την οποία στο βιβλίο υποστήριξε ότι μισεί, εξήγησε: “Τη μισώ μέσα σε αθλητικό πλαίσιο, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν μισεί τους Πίστονς. Δεν την μπορώ, αλλά τις περισσότερες φορές που βλέπω τους παίκτες της εκτός γηπέδου, γελάμε. Στην πραγματικότητα, όταν πέρυσι χτύπησα, το μήνυμα που μου έδωσε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση ήρθε από τον Χαβιέρ Ζανέτι”.

Ο πολύπειρος Ιταλός στόπερ, από εκεί και πέρα, δεν δίστασε να εκτοξεύει αιχμές σε βάρος των Μάριο Μπαλοτέλι και Φελίπε Μέλο: “Ο Μπαλοτέλι είναι αρνητικό άτομο, δεν έχει κανένα σεβασμό στο γκρουπ. Μερικοί θεωρούν ότι ήταν ανάμεσα στους πέντε καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, αλλά για εμένα δεν είναι ούτε στο top20.

Ακόμα χειρότερος ήταν ο Φελίπε Μέλο. Δεν μπορώ να βρίσκομαι με ανθρώπους που δεν δείχνουν σεβασμό, αυτούς που θέλουν πάντα να είναι σε αντιπαράθεση. Μαζί του ήταν μόνιμα πιθανό να ξεσπάσει καυγάς”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις