Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μώραλης: “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Σπανουδάκη και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός”

Μώραλης: “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Σπανουδάκη και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός”

Ο Γιάννης Μώραλης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλέκο Σπανουδάκη.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού, μετά την είδηση του θανάτου του Αλέκου Σπανουδάκη, ο οποίος ήταν αρχηγός των “ερυθρόλευκων” στο πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του μεγάλου παλαίμαχου Πειραιώτη μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Αλέκου Σπανουδάκη, αρχηγού συμβόλου της ομάδας που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα, το 1949. Η αθλητική του σταδιοδρομία ήταν συνυφασμένη με τον Ολυμπιακό.

Αγωνίστηκε 28 φορές με την Εθνική ομάδα, υπήρξε πρωτοπόρος παίκτης του μπάσκετ με την εισαγωγή νέων τρόπων σκοραρίσματος και προπονητής με μεγάλη συμβολή στην Ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού, την οποία ίδρυσε. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και στην οικογένεια του», ήταν το μήνυμα του κ. Μώραλη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις