Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018 – Μαραντόνα: “Είμαι απαράδεκτος! Απολογούμαι στη FIFA”

Μαραντόνα
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τη FIFA και τον πρόεδρό της Τζιάνι Ινφαντίνο, μετά τα προσβλητικά σχόλιά του για τους διαιτητές και την παγκόσμια Ομοσπονδία, στο πλαίσιο του αγώνα της Αγγλίας με την Κολομβία στο Μουντιάλ 2018.

Έξαλλοι ήταν στη FIFA με τα σχόλια του Ντιέγκο Μαραντόνα κατά των διαιτητών και της Ομοσπονδίας, μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας από την Αγγλία, με τον Αργεντινό να αναγκάζεται σε δημόσια απολογία για να ηρεμήσει τα “πνεύματα”.

Ο άλλοτε κορυφαίος παίκτης στον κόσμο κατεγράφη από την κάμερα να βρίζει, μετά τον αποκλεισμό της αγαπημένης του Κολομβίας στο Μουντιάλ 2018, την ώρα που η FIFA του καταβάλλει μισθό 10.000 λιρών για να παραβρίσκεται στη διοργάνωση ως προσκεκλημένος της. Ως εκ τούτου είχε και τις αντίστοιχες απαιτήσεις από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, αναγκάζοντάς τον ουσιαστικά σε δημόσια απολογία, την οποία και ανάρτησε τελικά στο instagram.

Η απολογία του Μαραντόνα

“Κατακλυσμένος από συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας τις προάλλες, είπα κάποια πράγματα και οφείλω να παραδεχτώ ότι κάποια από αυτά ήταν απαράδεκτα. Απολογούμαι στη FIFA και τον πρόεδρό της. Όσο κι αν κάποιες φορές έχω απόψεις που είναι διαφορετικές με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, έχω απόλυτο σεβασμό στη δουλειά τους αλλά και σε αυτή της FIFA, που δεν είναι εύκολη”.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις