Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Τα ρόστερ των 32 ομάδων

Μουντιάλ 2018: Τα ρόστερ των 32 ομάδων

Παρέλαση αστέρων θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Ρωσίας από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου. Το Μουντιάλ 2018 υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις, με τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου να δίνουν το “παρών” στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου και να έχουν έναν στόχο, την κατάκτηση της κορυφής του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Θα μπορέσει η Γερμανία να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου; Θα καταφέρει η Βραζιλία να “ξεπλύνει” την ντροπή της “επτάρας” από τα “πάντσερ” στο περασμένο Μουντιάλ; Έχει τη δυνατότητα ο Μέσι να οδηγήσει την Αργεντινή στην κορυφή του πλανήτη;

Οι απαντήσεις θα δοθούν στα γήπεδα της Ρωσίας, εκεί όπου τα πιο λαμπρά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους Μέσι,Ρονάλντο και Νεϊμάρ, ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες που θα προσπαθήσουν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να κάνουν τη διαφορά στο Μουντιάλ 2018, όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Αιγύπτου, ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Γαλλίας, ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Αργεντινής, ο Τίμο Βέρνερ της Γερμανίας κι άλλοι.

Οι μεγάλοι απόντες του Μουντιάλ 2018

Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και στο Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας, αρκετά είναι τα “βαριά” ονόματα που θα δουν τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου από το σπίτι τους. Πέρα από τους Ιταλούς και τους Ολλανδούς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018, υπάρχουν μερικοί παίκτες παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα αγωνιστεί με τη Σουηδία, ο Ντάνι Άλβες τραυματίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας και χάνει το Μουντιάλ, ενώ οι Γάλλοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των τραυματιών Ντιμίτρι Παγιέ και Λοράν Κοσιελνί.

Τα ρόστερ των 32 ομάδων

Επειδή την ιστορία, όμως, την γράφουν οι παρόντες δείτε παρακάτω τα ρόστερ των 32 “μονομάχων” του Μουντιάλ 2018.

Τα ρόστερ των ομάδων του πρώτου ομίλου

Τα ρόστερ των ομάδων του δευτέρου ομίλου

Τα ρόστερ των ομάδων του τρίτου ομίλου

Τα ρόστερ των ομάδων του τέταρτου ομίλου

Τα ρόστερ των ομάδων του πέμπτου ομίλου

Τα ρόστερ των ομάδων του έκτου ομίλου

Τα ρόστερ των ομάδων του έβδομου ομίλου

Τα ρόστερ των ομάδων του όγδοου ομίλου

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις