Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μουντιάλ – Μέσι: “Το χρέος είναι δικό μας, δεν χρωστάμε στον κόσμο”

Μουντιάλ – Μέσι: “Το χρέος είναι δικό μας, δεν χρωστάμε στον κόσμο”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στο “Fox Sports”, τονίζοντας ότι το Μουντιάλ της Ρωσίας είναι η τελευταία ευκαιρία της γενιάς Αργεντινής για κατάκτηση του τροπαίου. Στη Μαδρίτη η “αλμπισελέστε” για το φιλικό με την Ισπανία.

Η Εθνική Αργεντινής βρίσκεται στη Μαδρίτη, όπου το βράδυ (22:30) θα αντιμετωπίσει την Ισπανία σε φιλικό παιχνίδι ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Λιονέλ Μέσι, λίγο πριν το παιχνίδι με τους Ισπανούς, παραχώρησε συνέντευξη στο “Fox Sports”, όπου παραδέχτηκε ότι το Μουντιάλ της Ρωσίας είναι η τελευταία ευκαιρία της γενιάς Αργεντινής για κατάκτηση του τροπαίου.

“Το χρέος είναι δικό μας, στον κόσμο δεν χρωστάμε κάτι. Πάντα δίναμε το μέγιστο. Φθάσαμε σε τρεις τελικούς και δεν έγινε γιατί ο Θεός δεν ήθελε. Το παίρνουμε σαν τελευταία ευκαιρία. Τώρα, περισσότερο από ποτέ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτό το Μουντιάλ θα είναι το τελευταίο και να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. Μετά, θα φύγει μια σημαντική γενιά και θα αλλάξουν πολλοί παίκτες.

Η Αργεντινή είναι πάντα υποψήφια για την κατάκτηση του τίτλου γιατί είναι η Αργεντινή και για τη φανέλα. Αλλά, στην πραγματικότητα για τις συνθήκες, το παιχνίδι, τον τρόπο που φθάσαμε εδώ, δεν είμαστε υποψήφιοι. Νομίζω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες εθνικές όπως η Ισπανία, η Βραζιλία, η Γερμανία. Η Γαλλία επίσης. Είναι πιο πάνω από εμάς και είναι υποψήφιες”, υποστήριξε ο Μέσι, ο οποίος αναφέρθηκε και στον χαμένο τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

“Η στιγμή που πέρασα δίπλα από το τρόπαιο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν σκληρή. Από το τίποτα, φθάσαμε να μπορούμε να σηκώσουμε το Κύπελλο και μας πέρασε από δίπλα. Με πονά όταν χάνω. Από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου, Τιάγκο, το ζω με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με πονά ή δεν με επηρεάζει”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις