Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Μουρίνιο: “Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω στην Ρεάλ”

Μουρίνιο: “Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω στην Ρεάλ”
ΦΩΤΟ Reuters

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καθίσει στον πάγκο των Μαδριλένων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός στόχων από τον Μάρτιο, μετά και τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ. Οι φίλοι της ομάδας είναι οργισμένοι μετά τη βαριά ήττα (1-4) από τον Άγιαξ στο Μπερναμπέου και ζητούν την παραίτηση του Φλορεντίνο Πέρεθ αλλά και την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα είχε, πάντως, πρόβλημα να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων.

“Δεν θα έβλεπα κανένα πρόβλημα να επιστρέψω στη Μαδρίτη. Έχω φανταστικές αναμνήσεις, η δουλειά για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μια μοναδική εμπειρία, διαφορετική από ό, τι είχα”, είπε ο Μουρίνιο στην ιστοσελίδα Deportes Cuatro.

“Κάναμε φανταστικά πράγματα, κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα με μοναδικό τρόπο και είχαμε επίσης κακές στιγμές. Εκανα λάθη και βελτιώθηκα πολύ ως προπονητής και ως άτομο μετά από αυτή την εμπειρία. Δεν είχα πρόβλημα να επιστρέψω στην Τσέλσι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να επιστρέψω στις Ρεαλ, Πόρτο, Ίντερ, σε όλες τις ομάδες που είχα. Αν κάποιος σε αγαπάει είναι ένα καλό συναίσθημα. Η μόνη ομάδα που έφυγα και με φώναξε ξανά, ήταν η Τσέλσι”, πρόσθεσε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις