Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ: Τρομερός Φαν Ντάικ “άλωσε” τη Βαυαρία! – videos

Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ: Τρομερός Φαν Ντάικ “άλωσε” τη Βαυαρία! – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη από τη Μπάγερν Μονάχου και πήρε δίκαια τη νίκη και την πρόκριση επί της Μπάγερν Μονάχου, με τον Φαν Ντάικ να είναι ο ήρωας του αγώνα, με ασίστ και γκολ στο 1-3 μέσα στη Βαυαρία.

Μετά το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Λίβερπουλ έψαχνε ένα τέρμα για να εκμεταλλευτεί το εκτός έδρας γκολ στο Μόναχο, αλλά τελικά βρήκε τρία και πήρε πανηγυρική πρόκριση επί της Μπάγερν με διπλό 1-3 στην Allianz Arena.

Ο Φαν Ντάικ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς έκανε την ασίστ για το πρώτο γκολ και σκόραρε με κεφαλιά το δεύτερο, πριν “κρύψουν” τη μπάλα οι Σαλάχ και Μανέ για το τέρμα που “καθάρισε” το ματς στο 85′. Είχαν ισοφαρίσει το ματς οι “Βαυαροί” με αυτογκόλ του Ματίπ.

Το παιχνίδι

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν… φοβισμένες το ματς, με τον ρυθμό να είναι κακός, αλλά η Λίβερπουλ ήταν αυτή που “προειδοποίησε” πρώτη, με τον Φιρμίνιο, πριν ανοίξει και το σκορ στο 26′.

Ο Νόιερ έκανε τραγική έξοδο στη βαθιά μπαλιά του Φαν Ντάικ και ο Μανέ κατέβασε υπέροχα, για να κάνει το 0-1 σε κενή εστία, δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Η Μπάγερν έβγαλε όμως αντίδραση και με τον Γκνάμπρι στην αντεπίθεση έκανε το 1-1 στο 39′, αφού τη σέντρα σουτ του Γάλλου έστειλε με αυτογκόλ στα δίχτυα ο Ματίπ, προ του Λεβαντόφσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η Λίβερπουλ έδειξε πιο ανταγωνιστική και ο Φαν Ντάικ έγινε ο ήρωας του αγώνα στο 69′, όταν με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 1-2.

Το δεύτερο γκολ των “κόκκινων” έδειξε να καταβάλλει τους “Βαυαρούς” και η ομάδα του Κλοπ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, αν ο Σαλάχ ήταν πιο ουσιαστικός στην επίθεση. Ο Αιγύπτιος σταρ όμως, έβαλε στο τέλος το… κερασάκι στην τούρτα, αφού με τρομερή μπαλιά στον Μανέ, έκανε την ασίστ για το τελικό 3-1, που χάρισε την πρόκριση στη Λίβερπουλ.

 Τα γκολ του Μπάγερν – Λίβερπουλ

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις