Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπάγερν – Νόιερ: “Γελάμε με τα σενάρια απόσυρσης μου”

Μπάγερν – Νόιερ: “Γελάμε με τα σενάρια απόσυρσης μου”
@FCBayernEN

Ο Μάνουελ Νόιερ έδωσε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (17/4), προκειμένου να ενημερώσει -όπως τελικά αποδείχθηκε- για τον τραυματισμό του και όχι να ανακοινώσει την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Μπορεί οι φήμες απόσυρσης του Μάνουελ Νόιερ από την ενεργό δράση -μετά το νέο του τραυματισμό- να φούντωσαν, αλλά ο Γερμανός πορτιέρε τις διέψευσε.

Ο γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου παρέθεσε σήμερα (17.04.2019) έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα για τον τραυματισμό του και τονίζοντας πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αποσυρθεί.

Γελάμε με αυτό” ανέφερε ο Νόιερ, σχολιάζοντας τα “σενάρια” που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες και συνέχισε για τους στόχους της Μπάγερν Μονάχου: “Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε μπροστά από τη Ντόρτμουντ και να γίνουμε πρωταθλητές Γερμανίας. Φυσικά το Κύπελλο είναι ο μεγάλος μας στόχος”.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του, θεώρησε φυσιολογικό να υπάρχουν μικρά μυϊκά προβλήματα, ως αποτέλεσμα του περσινού του σοβαρού τραυματισμού στο αριστερό πόδι : “Με τόσο σοβαρό τραυματισμό, εξαιτίας της ταλαιπωρίας, γνωρίζεις ότι θα έχεις μικρούς τραυματισμούς μετά από αυτό”.

“Είναι δύσκολο να πεις θα κάνω πότε θα επιστρέψω, θα κάνω τα πάντα για είμαι πίσω ρεαλιστικά στο παιχνίδι με τη Λειψία (σ.σ. 11.05.2019 – 33η αγωνιστική)”, τόνισε ο Νόιερ για την επάνοδο του στη… δράση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις