Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Μπάγερν – Ρεάλ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: Νέα “παρέλαση” της Ρεάλ στο Μόναχο!

Μπάγερν - Ρεάλ
ΦΩΤΟ twitter

Η Ρεάλ Μαδρίτης οδεύει “ολοταχώς” για έναν ακόμη τίτλο στο Champions League, αφού κέρδισε για μία ακόμη χρονιά τη Μπάγερν μέσα στο Μόναχο και με το τελικό 1-2, βρίσκεται με το ένα “πόδι” στον τρίτο συνεχόμενο τελικό της.

Ακόμη και χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο που βρέθηκε σε μέτρια βραδιά, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να δείξει την ανωτερώτητά της επί της Μπάγερν και έκανε νέο διπλό στο Μόναχο.

Η Μπάγερν προηγήθηκε στο σκορ με τον Κίμιχ και έχασε αρκετές ακόμη ευκαιρίες για γκολ, όμως οι Μαδριλένοι με δύο γκολ των Μαρσέλο και Ασένσιο, κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη αντροπή και να φύγουν τελικά με το 1-2 από το Μόναχο, όπως και πέρυσι στα προημιτελικά.

Έτσι, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Κιέβου, ενώ η Μπάγερν ψάχνει με τη σειρά της μία ακόμη νίκη στο Μπερναμπέου, όπως και πέρυσι για να αλλάξει τα δεδομένα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 1 Μαΐου, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Όσον αφορά το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών του Champions League, η «φονική τριπλέτα» της Λίβερπουλ (Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο) «χτύπησε» τη Ρόμα και το εμφατικό 5-2 δίνει στην ομάδα του Κλοπ τεράστιο προβάδισμα για τον τελικό του Κιέβου (26 Μαΐου στο «Ολιμπίνσκι»).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις