Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Μπαλαδόρος” ο Μακρόν! Προπονήθηκε με την Μαρσέιγ [pics]

“Μπαλαδόρος” ο Μακρόν! Προπονήθηκε με την Μαρσέιγ [pics]
twitter.com/om_officiel

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Ολιβιέ Μακρός κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Μασσαλία και βρήκε την ευκαιρία να επισκευτεί την αγαπημένη του Μαρσέιγ.

Οι εγκαταστάσεις της Μαρσέιγ δεν απέχουν ιδιαίτερα από την παραλία Πράντο, όπου ο Ολιβιλε Μακρόν κάνει ολιγοήμερες διακοπές.

https://twitter.com/jheyraud/status/897572012385632257

Υπό άκρα μυστικότητα, ο Πρόεδρος της Γαλλίας επισκέφτηκε την προπόνηση του γαλλικού συλλόγου, μίλησε για λίγο με τους παίκτες και συμμετείχε σε «μίνι» αγώνα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αποδεικνύοντας -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- πως δεν είναι… άμπαλος!. Όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2.

https://twitter.com/OM_English/status/897492052161724416

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο προπονητικό κέντρο των Μαρσεγιέζων, ο Μακρόν, είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Γκρεγκορι Σέρτιτς, ενώ θέλησε να γνωρίσει και τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, Γιάννις Κάρι, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο, αρίστευσε στις σπουδές του στον οικονομικό τομέα.

Άξιο αναφοράς, πως ένας παίκτης της Μαρσέιγ -δεν έγινε γνωστό το όνομα του- φέρεται να ζήτησε από τον Μακρόν να …ακυρώσει τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί, με τον Γάλλο Πρόεδρο να ανταποκρίνεται στο ευφυολόγημα με αμεσότητα, απαντώντας πως θα ξανασυζητήσουν το θέμα, σε περίπτωση κατάκτησης του Σαμπιονά!

https://twitter.com/OM_Officiel/status/897567565979037697

Ολοκληρώνοντας την περίπου δίωρη επίσκεψη του στο κέντρο προετοιμασίας της αγαπημένης του ομάδας, ο Μακρόν, συναντήθηκε με τον προπονητή της, Ρούντι Γκαρσιά (πρώην τεχνικός της Ρόμα), ο οποίος του πρόσφερε μία φανέλα του Φραντσέσκο Τότι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις