Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Αγωνία για Μέσι! Δεν προπονήθηκε ενόψει Ρεάλ

Μπαρτσελόνα: Αγωνία για Μέσι! Δεν προπονήθηκε ενόψει Ρεάλ
ΦΩΤΟ Reuters

Αυξάνεται η αγωνία στην Μπαρτσελόνα, αναφορικά με τη συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Κύπελλο Ισπανίας.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται την Τετάρτη (06.02.2019) στο Καμπ Νου, στον πρώτο τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ισπανίας, με τη συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι να είναι αμφίβολη.

Ο Μέσι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι από το ματς πρωταθλήματος του περασμένου Σαββάτου (02.02.2019) με τη Βαλένθια, δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο clasico παραμένει αμφίβολη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα περιμένει και την αυριανή προπόνηση, προκειμένου να διαπιστώσει αν ο Αργεντινός “αστέρας” θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε από τη μεριά του ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επιστροφής του μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο, που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ο Γάλλος επιθετικός ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα», μοιάζει όμως απίθανο να ξεκινήσει βασικός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις