Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Ανέλαβε την ευθύνη ο Βαλβέρδε! Ανοιχτό το σενάριο αποχώρησης του

Μπαρτσελόνα: Ανέλαβε την ευθύνη ο Βαλβέρδε! Ανοιχτό το σενάριο αποχώρησης του
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα υπέστη έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Ρόμα, μένοντας για ακόμα μία χρονιά εκτός ημιτελικών του Champions League. Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας της Βαρκελώνης είναι βαρύ, με τον Ερνέρστο Βαλβέρδε να αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε ότι είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για όλα όσα γίνονται στην Μπαρτσελόνα, με το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας της Βαρκελώνης να μην είναι πλέον σίγουρο.

“Δεν είχαμε απαντήσεις, τους βγήκαν τα πάντα. Με την πίεσή τους, δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη δεύτερη μπαλιά. Όταν χάνεις σε πολλά σημεία του ματς, αυτό είναι ανώτερο από κάθε ανάλυση.

Σχεδίασαν ένα ματς δυνατό, επιθετικό, εμείς είχαμε δυσκολίες. Οι σεζόν είναι μεγάλες και το να κατακτήσεις το τρόπαιο είναι δύσκολο. Ξέρουμε την απογοήτευση που φέρει αυτό το αποτέλεσμα.

Πρέπει να σηκώσουμε, όμως, κεφάλι. Είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος για όλα. Είμαι το κεφάλι της ομάδας. Εγώ τα σχεδιάζω όλα”, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

“Η Μπαρτσελόνα είναι φτιαγμένη για να κερδίζει, με Βαλβέρδε ή χωρίς”

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, άφησε ανοιχτό ακόμα και το σενάριο απομάκρυνσης του Ερνέστο Βαλβέρδε.

“Ένας αποκλεισμός πάντα μπορεί να επηρρεάσει τα πράγματα, αφού όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, όμως οι παίκτες θα επανέλθουν από ένα τέτοιο ισχυρό πλήγμα. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη να κερδίζει κάθε διοργάνωση, είτε είναι με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είτε με άλλον προπονητή, θα παλεύουμε κάθε σεζόν να κατακτήσουμε τα πάντα”, τόνισε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις