Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ραντεβού στο “Μπερναμπέου” για την πρόκριση! – videos

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ραντεβού στο “Μπερναμπέου” για την πρόκριση! – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Καμπ Νόου, για τον πρώτο ημιτελικό του Copa Del Rey και πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους, στη ρεβάνς του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με το νικητή να παίρνει την πρόκριση στον τελικό.

Μικρό προβάδισμα για τη ρεβάνς πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού με το 1-1 στο Καμπ Νόου επί της Μπαρτσελόνα, θα έχει την ευκαιρία να “κλειδώσει” την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, στο επόμενο clasico< που θα διεξαχθεί στη δική της έδρα.

Οι Μαδριλένοι ήταν καλύτεροι στην αρχή του αγώνα και θα μπορούσαν ακόμη και να… τελειώσουν το ματς, καθώς προηγήθηκαν με τον Βάθκεθ στο 7′ και έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Οι “μπλαουγκράνα” όμως, βελτιώθηκαν στη συνέχεια και είχαν τις δικές τους στιγμές στο ματς, βρίσκοντας τελικά το γκολ της ισοφάρισης, με τον Μάλκομ στο 57′ και ενώ ο Μέσι δεν είχε περάσει ακόμη στο ματς.

Το παιχνίδι

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και “πίεσε” από την αρχή τη Μπαρτσελόνα. Στο 5′ ο Κρόος “προειδοποίησε” από μακριά, με τον Τερ Στέγκεν να αποκρούσει το σουτ του και στο 7′ οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ. Από φανταστική μπαλιά του Βινίσιους, ο Μπενζεμά κατέβασε ωραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή και τη… σέρβιρε στον Βάθκεθ για να κάνει αυτός το 0-1 με κοντινό πλασέ.

https://twitter.com/nacandy17/status/1093251864848723968

Το γκολ “πάγωσε” το Καμπ Νόου και οι παίκτες του Σολάρι συνέχισαν να “απειλούν”, χάνοντας σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις την ευκαιρία να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα, με τον Βινίσιους να είναι ο… μοιραίος, με άσχημε επιλογές στην αντεπίθεση.

Η Μπαρτσελόνα άρχισε να ανεβαίνει όμως μετά το 30′ και έχασε δύο δικές της μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Αρχικά ο Ράκιτιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια ο Νάβας με εκπληκτική απόκρουση, “έβγαλε” το φοβερό πλασέ του Σουάρες στη γωνία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, άπαντες περίμεναν τον Βαλβέρδε να ρίξει τον Μέσι στο ματς, αλλά και μόνο το… ζέσταμα του Αργεντινού ήταν αρκετό! Κι αυτό γιατί την ώρα που ξεκίνησε να ετοιμάζεται για να περάσει στο ματς, οι “μπλαουγκράνα” ισοφάρισαν. Ο Τζόρντι Άλμπα νικήθηκε από τον Νάβας στο τετ-α-τετ, ο Σουάρες έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο “ριμπάουντ”, αλλά στην επαναφορά ο Μάλκομ την έστειλε τελικά στα δίχτυα, για το 1-1 στο 57′.

https://twitter.com/TaKii_FCB/status/1093257716452208640

Αμέσως μετά την ισοφάριση, η Μπαρτσελόνα με τη… βοήθεια και του Καμπ Νόου, αλλά και του Μέσι που πέρασε στο ματς, προσπάθησε να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Μπερναμπέου.

Οι συνθέσεις στο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα: (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς (62′ Βιντάλ), Μπουσκέτς, Αρτούρ (76′ Αλενιά), Κουτίνιο (63′ Μέσι), Μάλκομ, Σουάρες

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγκο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μάρκος Γιορέντε (63′ Καζεμίρο), Μόντριτς, Κρόος, Λούκας Βάθκεθ (84′ Ασένσιο), Βινίσιους (63′ Μπέιλ), Μπενζεμά.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις