Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Ο Ρονάλντο τους την… έδειξε! “Βασιλική” τριάρα με αποβολή [vids]

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Ο Ρονάλντο τους την… έδειξε! “Βασιλική” τριάρα με αποβολή [vids]

“Απάντησε” στον Μέσι! Ο Ρονάλντο αποδοκιμάστηκε κατά την είσοδο του στο clasico, έδωσε το προβάδισμα στη Ρεάλ -δείχνοντας τη φανέλα του στο “Καμπ Νου”, όπως είχε κάνει πέρυσι ο Μέσι στο “Μπερναμπέου”- και στη συνέχεια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για “θέατρο”, σπρώχνοντας και τον διαιτητή. Μεγάλη νίκη των Μαδριλένων με 3-1 επί της Μπαρτσελόνα και.. προβάδισμα για την κατάκτηση του Super Cup Ισπανίας.

Το γιουχάρισμα που του “έριξαν”, τη στιγμή της εισόδου του στο ματς, έσπαγε… τύμπανα. Ο -ανέτοιμος- Ρονάλντο όμως δεν “ίδρωσε” και βοήθησε στο να πάει το πρώτο clasico για το Ισπανικό Super Cup στη Ρεάλ (3-1 επί της Μπαρτσελόνα).

Ο Πορτογάλος έκανε το 2-1 για τους Μαδριλένους στην έδρα της Μπαρτσελόνα, είδε κίτρινη κάρτα όταν έβγαλε τη φανέλα -για να τη δείξει προς στην εξέδρα, όπως είχε κάνει την περασμένη σεζόν ο Μέσι- και λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για “θέατρο”, σπρώχνοντας και τον διαιτητή!

https://twitter.com/ItsMagamind/status/896854960893300737

Το πρώτο ημίχρονο του ματς ήταν “φτωχό” σε φάσεις, αλλά το δεύτερο μέρος ήταν αντάξιο των προσδοκιών μας. Ο.. χορός των γκολ άνοιξε στο 50′, όταν ο Πικέ -στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα- την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Τερ Στέγκεν (0-1). Το παιχνίδι πήρε τα.. πάνω του στη συνέχεια, με τις δυο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες.

https://twitter.com/myparley/status/896847108870991873

https://twitter.com/DesTaquito/status/896842949690109952

Η Μπαρτσελόνα όμως ανέβασε “στροφές”, κατάφερε και “στρίμωξε” τη Ρεάλ για περίπου δέκα λεπτά στην περιοχή της και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με το αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Σουάρες και εκτέλεσε εύστοχα στο 76′ ο Μέσι (1-1).

https://twitter.com/barca__story/status/896848519860031489

Η χαρά των Καταλανών κράτησε για πολύ λίγο, αφού στο παιχνίδι μπήκε ένας… σίφουνας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκε ως αλλαγή στο 58′ -ακούγοντας το “Καμπ Νου” να τον γιουχάρει έντονα- και στο 80′ συμμετείχε στην αντεπίθεση της Ρεάλ, “χόρεψε” τον Πικέ και με σουτάρα έκανε το 1-2. Αυτό ήταν και το 7 γκολ του στα τελευταία 9 ματς που έχει αγωνιστεί στο “Καμπ Νού”, το οποίο πανηγύρισε -όπως είχε κάνει ο Μέσι την περασμένη σεζόν μέσα στο Μπερναμπέου δείχνοντας τη φανέλα του στην εξέδρα (πήρε κίτρινη κάρτα επειδή έβγαλε τη φανέλα).

https://twitter.com/ThaBlackPope/status/896848728044191744

Η παρουσία του Ρονάλντο όμως στον αγωνιστικό χώρο δεν κράτησε πολύ. Δυο λεπτά μετά το τέρμα που πέτυχε, ο Πορτογάλος έφυγε σε μια ακόμα αντεπίθεση, έπεσε εντός περιοχής από την.. πίεση – μαρκάρισμα του Ουμτιτί και είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για “θέατρο”, αφήνοντας τους Μαδριλένους με δέκα παίκτες και σπρώχνοντας -ελαφρά- και τον διαιτητή.

Παρά το γεγονός πως έμεινε με δέκα παίκτες, η Ρεάλ δεν οπισθοχώρησε και έφτασε στη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Στο 90′ ο Ασένσιο έπιασε ένα “ξερό” σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τερ Στέγκεν για το τελικό 1-3.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις