Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Βαλβέρδε: “Ας μην κάνουμε υποθέσεις εξόδου απ’ τη La Liga”

Βαλβέρδε
ΦΩΤΟ Reuters

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Καταλονία ήταν ένα από τα θέματα που.. απασχόλησαν τη συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε, για την σαββατιάτικη αναμέτρηση

Η καταλανική Βουλή ψήφισε υπέρ της κήρυξης της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία, κάτι που -φυσικά- τέθηκε σαν θέμα στη συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

“Παρακολουθώ αυτά που συμβαίνουν στην στην καταλανική πολιτική σκηνή και έχω τη γνώμη μου. Πάντως προσπαθώ να επικεντρώνομαι στα αθλητικά θέματα. Όσον αφορά στην κατάσταση στην Καταλονία δεν ξέρω πως θα τελειώσει όλο αυτό, κάθε μισή ώρα μπορεί να έχουμε κάποια αλλαγή. Θα δούμε τι θα συμβεί”, δήλωσε αρχικά ο Βαλβέρδε, χωρίς να πάρει… ανοικτά κάποια θέση.

Καταλονία: Η ανεξαρτησία φέρνει αθλητικό… μπάχαλο! Τι θα γίνει με Μπαρτσελόνα

Στη συνέχεια όμως ο “Τσινγκούρι” αναφέρθηκε στα “σενάρια” που φέρνουν την Μπαρτσελόνα εκτός La Liga, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις: “Δεν θα πρέπει να κάνουμε υποθέσεις σχετικά με το πρωτάθλημα. Εγώ ανησυχώ μόνο για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις