Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Μπαρτσελόνα βάζει… λουκέτο την Τρίτη!

Μπαρτσελόνα
twitter.com/FCBarcelona

Στην Καταλονία έχουν ανακοινώσει πως την Τρίτη θα υπάρξει γενική απεργία. Από αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε να.. λείπει η Μπαρτσελόνα.

Η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κοινωνική και συνταγματική κρίση , αφού το αποτέλεσμα του -απαγορευμένου- δημοψηφίσματος, το οποίο σημαδεύτηκε από βία- επέλεξε την απόσχιση από της Καταλονίας.

Την ίδια στιγμή όμως, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αλλά και η -εκτός ορίων- αστυνομική βία, που προκάλεσε τραυματισμό 893 ανθρώπων έκανε την Κυβέρνηση της Καταλονίας να προκηρύξει γενική απεργία για την Τρίτη (03/10).

Και η Μπαρτσελόνα στην απεργία

Στην Μπαρτσελόνα υπήρξε μεγάλη… αναταραχή για το αν θα έπρεπε οι “μπλαουγκράνα” να δώσουν τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Λας Πάλμας και μάλιστα χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

“Εάν χάσουμε το πρωτάθλημα για έξι βαθμούς κανένας δεν θα θυμάται την απόφασή μας για την αναβολή του αγώνα αλλά θα λένε απλώς ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Παίζονται πολλά στον αγωνιστικό χώρο”, ήταν κάποια από τα λόγια του προέδρου της ομάδας, σύμφωνα με τη “Marca”.

Οι παίκτες ήταν… χωρισμένοι για το αν η ομάδα θα έπρεπε να αγωνιστεί, αλλά επικράτησε η άποψη της διοίκησης, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει το “τριποντο”.

Την Τρίτη όμως η Μπαρτσελόνα θα φανεί και πάλι… ενωμένη! Όπως έκαναν γνωστό μέσω twitter, οι “μπλαουγκράνα” θα συμμετάσχουν και αυτοί στην γενική απεργία που έχει προκηρυχθεί.

Έτσι, κανένας παίκτης των Καταλανών -από την “μεγάλη” ομάδα μέχρι τις ακαδημίες- όπως και κανένας εργαζόμενος στο σύλλογο δεν θα πάει την Τρίτη για… δουλειά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις