Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: “Πέταξαν” για την Πόλη οι “ερυθρόλευκοι”! pics

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: “Πέταξαν” για την Πόλη οι “ερυθρόλευκοι”! pics

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (06.08.2019 / 10:45) για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αύριο την Μπασακεχίρ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε νωρίς το πρωί της Τρίτης στο “Ελ Βενιζέλος”, με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να δίνει το… σύνθημα για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την Μπασακσεχίρ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Κυνηγάμε τις νίκες. Συγκεντρωνόμαστε πρώτα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, έτσι ώστε να έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, με ένα καλό αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα εκεί, έτσι ώστε να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να έχουμε καλή απόδοση στην έδρας μας, για να προκριθούμε», ανέφερε αρχικά ο Νορβηγός μπακ-χαφ και πρόσθεσε:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι η Μπασακσεχίρ είναι μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχουν πολύ καλές μονάδες, ως παίκτες. Το σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Να καταλάβουμε πως ό,τι και να γίνει εκεί, ακόμη και αν δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε, ή να κερδίσουμε, το αποτέλεσμα θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί σε εκείνο το παιχνίδι, ώστε στο δικό μας γήπεδο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε».

Ολυμπιακός: Αρέσει ο Αλενιά της Μπαρτσελόνα

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος υπογράμμισε: «Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα δείχνει να είναι δυνατή. Δυνατότερη από ότι πέρυσι και αυτό είναι καλό, γιατί είχαμε από πέρυσι ήδη μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε λοιπόν να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά».

Θυμίζουμε ότι η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο και Ελ Αραμπί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 18:30 στo “Basaksehir Fatih Terim Stadium”. Μαζί του θα είναι και ο Ντάνιελ Ποντένσε ενώ η προπόνηση του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί στις 19:00.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις