Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπεϊτάρ “Τραμπ” Ιερουσαλήμ! Αλλάζει το όνομά της η ομάδα του Ισραήλ

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
ΦΩΤΟ twitter

Απίστευτη είδηση από το Ισραήλ! Η Μπεϊτάρ ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει το όνομά της για να προσθέσει σε αυτό και του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα της χώρας.

Με το όνομα “Μπεϊτάρ Τραμπ Ιερουσαλήμ” θα συνεχίσει από εδώ και πέρα η 6 φορές πρωταθλήτρια του Ισραήλ, με τη διοίκησή της να προχωρά στην αλλαγή ονόματος, προς τιμήν του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τράμπ έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Αμερικής που αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως αιώνια πρωτεύουσα του Ισραήλ, γεγονός που ενθουσίασε τους οπαδούς της μεγάλης ομάδας της πόλης, οι οποίοι είναι γνωστοί και για φασιστικές συμπεριφορές.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ελήφθη και η απόφαση για την μετονομασία της ομάδας σε “Μπεϊτάρ Τραμπ Ιερουσαλήμ”, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα, για να γίνει αμέσως viral στα social media.

Η ανακοίνωση της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον Τραμπ

“Για 70 χρόνια η Ιερουσαλήμ ανέμενε διεθνή αναγνώριση, μέχρι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε μία θαρραλέα κίνηση, αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως αιώνια πρωτεύουσα του Ισραήλ. Ο πρόεδρος Τραμπ έδειξε κουράγιο και αληθινή αγάπη στον λαό του Ισραήλ και την πρωτεύουσά τους και αυτές τις μέρες άλλες χώρες ακολουθούν την κίνησή του, δίνοντας στην Ιερουσαλήμ τον δικαιωματικό τίτλο της. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ένας από τα πιο εξέχοντα σύμβολα της πόλης, θα ήθελε να τιμήσει τον πρόεδρο για την αγάπη και την υποστήριξή του με μία δική του κίνηση.

Αποφασίσαμε να προσθέσουν στην ονομασία του συλλόγου το όνομα του Αμερικανού προέδρου που έγραψε ιστορία και από τώρα θα αποκαλούμαστε Μπεϊτάρ Τραμπ Ιερουσαλήμ. Τη μεγαλύτερη αγάπη μας για τον πρόεδρο. Θα νικήσουμε”.

 

https://twitter.com/fcbeitar/status/995660234986311686

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις