Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπενφίκα – ΑΕΚ: Ολοκληρώνεται το φετινό ταξίδι στο Champions League

Μπενφίκα – ΑΕΚ: Ολοκληρώνεται το φετινό ταξίδι στο Champions League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το φετινό ταξίδι της ΑΕΚ στο Champions League ολοκληρώνεται απόψε (22:00, Cosmote Sport 2, newsit.gr) στη Λισαβόνα, όπου η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η ΑΕΚ επιθυμεί να κλείσει με θετικό τρόπο το ταξίδι της στο φετινό Champions League. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπενφίκα (22:00, Cosmote Sport 2, newsit.gr) για την τελευταία αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας στόχο να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό στην πορτογαλική πόλη και να αποφύγει να γράψει αρνητική ιστορία.

Εάν η Ένωση ηττηθεί και στην Πορτογαλία θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Champions League χωρίς να έχει πάρει έστω έναν βαθμό.

Τα πλάνα του Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους τελειωμένους Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο, ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Λιβάγια.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάρκας, την τετράδα της άμυνας θα συνθέσουν οι Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Γαλανόπουλος και Τσόσιτς, ενώ το ρόλο του “δεκαριού” θα έχει ο Μάνταλος. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Κλωναρίδης και ο Μπογέ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πόνσε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γκίνης, Γκάλο, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Γιαννιώτας, Μοράν, Μπότος, Γιούσης και Γιακουμάκης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις