Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπενφίκα – ΠΑΟΚ: Πρώτο βήμα για τα αστέρια! Δικέφαλος, έτοιμος για όλα

Μπενφίκα ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League θα προσπαθήσει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στη Λισαβόνα για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει και της ρεβάνς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει  απόψε (22:00, Cosmotesports1, newsIt.gr) την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Champions League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πορτογάλους για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης της στους ομίλους, ενόψει και της ρεβάνς της Τούμπας την επόμενη Τετάρτη (29/08, 22:00).

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίστη ακόμα και για νίκη στη Λισαβόνα. Το 0-3 επί της Βασιλείας στην Ελβετία και το 0-0 με τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Ρωσία έχει οπλίσει με αυτοπεποίθηση τους Θεσσαλονικείς.

«Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Βέβαια, η Μπενφίκα είναι ανώτερη ομάδα από τις δύο προηγούμενες που απέκλεισε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Έτσι θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Μπενφίκα. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο αντικαταστάτης του τραυματία Ελ Καντουρί στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης. Αριστερά θα είναι ο Βιεϊρίνια, δεξιά ο Μάτος, με τους Κρέσπο-Βαρέλα να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαουρίσιο και Κάνιας θα βρίσκονται στον άξονα, ενώ ο Λημνιός θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης. Για το αριστερό άκρο θα δώσουν μάχη οι Ουάρντα, Μπίσεσβαρ και Ζαμπά, ενώ ο Πέλκας θα έχει ρόλο οργανωτή πίσω από τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ

Τρίτη 21/8

Μπενφίκα (Πορτογαλία) – ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) – Αϊντχόφεν (Ολλανδία)

Οι ρεβάνς θα γίνουν στις 29 Αυγούστου

Τετάρτη 22/8

Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Βίντι (Ουγγαρία) – ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ)
Άγιαξ (Ολλανδία) – Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)

Οι ρεβάνς θα γίνουν στις 28 Αυγούστου

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις