Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μπέργκστρομ για ΑΕΚ! Στη λίστα για την άμυνα ο διεθνής Σουηδός

Μπέργκστρομ για ΑΕΚ! Στη λίστα για την άμυνα ο διεθνής Σουηδός

Ο Εμίλ Μπέργκστρομ της Ρούμπιν Καζάν, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γκρασχόπερς είναι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, όπου έχουν μειωθεί οι επιλογές, μετά και τον τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εκφράσει την επιθυμία για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, μετά και το σοβαρό τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης είναι και ο Εμίλ Μπέργκστρομ.

Ο 25χρονος αμυντικός ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν, όμως τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ήταν δανεικός στην ελβετική Γκρασχόπερς, με την οποία είχε 53 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι επίσης τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας, ενώ το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα έχει ολοκληρωθεί και είναι πλέον ελεύθερος.

Η περίπτωσή του εξετάζεται από την ΑΕΚ, η οποία και έχει μείνει μόνο με 3 παίκτες της βασικής ομάδας για τις 2 θέσεις της άμυνας, αφού μετά τη θλάση του Τσιγκρίνσκι, διαθέσιμοι είναι μόνο ο Τόσιτς, ο Λαμπρόπουλος και ο Οικονόμου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις