Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπήκαν τα χρήματα στον Παναθηναϊκό! Πέφτουν οι “τόνοι” στο Κορωπί

Κωνσταντίνου
ΦΩΤΟ eurokinisi

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέβαλλε τελικά τα χρήματα που είχε υποσχεθεί στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ηρέμησε τα “πνεύματα” στο Κορωπί. Έτοιμοι για αποχή ήταν οι παίκτες.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απειλούσαν σήμερα με αποχή από τους αγώνες αν η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανταποκρινόταν για μία ακόμη φορά στις δεσμεύσεις της για τις οφειλές προς την πλευρά τους. Τα χρήματα κατατέθηκαν όμως τελικά σύμφωνα με ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Στα όριά τους είναι εδώ και καιρό, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στους οποίους οφείλονται αρκετά χρήματα από την τρέχουσα χρονιά και η πιθανότητα μίας ακόμη ασυνέπειας από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, τους έφερε έτοιμους να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις της ομάδας, σήμερα το πρωΐ (04/04) στο Κορωπί, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τους δίνει ρεπό για το λόγο αυτό.

Όλα όμως φαίνεται ότι θα ομαλοποιηθούν έστω και την τελευταία στιγμή σε αυτό το “μέτωπο”, καθώς από τη διοίκηση του “τριφυλλιού” ενημέρωσαν ότι οι ξένοι παίκτες εξοφλήθηκαν τη δόση του Οκτωβρίου μέσα στην ημέρα, υλοποιώντας τη δέσμευση του Βασίλη Κωνσταντίνου την περασμένη εβδομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις