Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Μπηχτή” Μουρίνιο για Σίτι! “Δεν ξέρω τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες”

“Μπηχτή” Μουρίνιο για Σίτι! “Δεν ξέρω τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι και δεν παρέλειψε να ρίξει τη… μπηχτή του για το οικονομικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με το μπάτζετ του συλλόγου.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση του Financial Fair Play και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, υποστηρίζοντας “ότι κανείς δεν μπορεί να φτάσει τη Σίτι σε αυτό το επίπεδο”. Αποθέωσε πάντως τον τρόπο δουλειάς στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και τόνισε ότι είναι δύσκολο για τη δική του ομάδα, να πάρει αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του Μουρίνιο

«Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και οφείλω να σκεφτώ και να βλέπω μονάχα όσα γίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει τεράστια ποιότητα στη δουλειά, στον τρόπο λειτουργίας και στην οργάνωση. Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να φτάσει τη Σίτι σε αυτό το επίπεδο».

Για το ντέρμπι του Μάντσεστερ: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν μπορώ να πως αν θα πετύχουμε ή όχι αυτό που θέλουμε, αλλά έχουμε δείξει το πάθος μας για τη νίκη και είναι χαρακτηριστικά τα ματς κόντρα σε δυο πολύ δυνατές ομάδες όπως η Τσέλσι και η Γιουβέντους, όπου χρειαζόμασταν καλό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε, αλλά η Σίτι είναι τρομερά δυνατή ομάδα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις