Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Μπλόκο” στον Μαραντόνα! Οι ΗΠΑ του αρνήθηκαν βίζα λόγω… Τραμπ

Μαραντόνα

Καλύτερα να… μασάς ορισμένες φορές παρά να μιλάς. Τα υποτιμητικά σχόλια του Μαραντόνα για τον Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται πως θα κοστίσουν στον Αργεντινό θρύλο του ποδοσφαίρου.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνήθηκαν τη θεώρηση βίζας για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, λόγω των υποτιμητικών σχολίων που είχε κάνει κατά το παρελθόν για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, ο οποίος μίλησε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “Buenos dias América”.

Ο Μόρλας ανέφερε πως οι αρχές των ΗΠΑ είχαν παρανοήσει τα λόγια του σημερινού τεχνικού της Αλ Φουγιαράχ, ο οποίος -σε συνέντευξη στην τηλεόραση της Βενεζουέλας “TeleSur”- είχε χαρακτηρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ ως “chirolita”. Ο συγκεκριμένος όρος στην Αργεντινή θεωρείται προσβολή, αφού… μεταφράζεται ως “μαριονέτα”.

Έτσι, η πρεσβεία αρνήθηκε ξανά να δώσει βίζα στον Μαραντόνα, ο οποίος πρέπει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ την προσεχή άνοιξη, προκειμένου να βρεθεί στη δίκη εναντίον της πρώην συντρόφου του, Κλαούντια Βιγιαφάνιε, με την οποία έχει οικονομικές διαφορές.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις