Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Μπουφόν: Ενοχλημένος με την κατάχρηση του VAR! «Νόμιζα οτι παίζουμε πόλο»

Μπουφόν: Ενοχλημένος με την κατάχρηση του VAR! «Νόμιζα οτι παίζουμε πόλο»

Πολλούς υποστηρικτές και άλλους τόσους «πολέμιους» αποκτά σταδιακά το νέο σύστημα, που μέσω βίντεο, παρέχει βοήθεια στους διαιτητές, προκειμένου να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις, κατά την διάρκεια των αγώνων. Με την δεύτερη …κατηγορία και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, συντάχθηκε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο Ιταλός τερματοφύλακας που έχει «φάει τα ευρωπαϊκά γήπεδα με το κουτάλι»…

Λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη της Γιουβέντους επί της Τζένοα με 4-2, ο πορτιέρε της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, εμφανίσθηκε ενοχλημένος από την υπερβολική χρήση του VAR στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς μετά την εξέταση του βίντεο, καταλογίσθηκαν δύο πέναλτι, ένα σε κάθε ομάδα.

«Υπό αυτό το πρίσμα, δεν με ικανοποιεί το VAR», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουφόν και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι γίνεται κατάχρηση. Θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, εάν χρησιμοποιηθεί με φειδώ. Κάποια στιγμή, νόμιζα οτι παίζουμε πόλο. Στο ποδόσφαιρο, δεν αποτελούν παράβαση όλες οι επαφές, ούτε καταλογίζονται με τόση συχνότητα. Είμαι ο τερματοφύλακας μίας ομάδας που επιτίθεται διαρκώς».

Και ο Μπουφόν, κατέληξε με αρκετή δόση ειρωνίας: «Πέρυσι κερδίσαμε τρία πέναλτι, εφέτος θα κερδίσουμε 55. Ομως αυτό, δεν είναι ποδόσφαιρο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις