Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Μπουντούτσνοστ – Παναθηναϊκός 67-72 ΤΕΛΙΚΟ: “Ίδρωσε” αλλά τα κατάφερε!

Μπουντούτσνοστ – Παναθηναϊκός 67-72 ΤΕΛΙΚΟ: “Ίδρωσε” αλλά τα κατάφερε!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, αλλά οι κακές επιλογές και η αστοχία στην επίθεση τον ανάγκασαν να περιμένει μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο για να “καθαρίσει” το ματς επί της Μπουντούτσνοστ και να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του με 72-67.

Μετά το σοκ από την ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Ζαλγκίρι, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επανέλθει στις νίκες, πανηγυρίζοντας το πρώτο φετινό διπλό της στη Euroleague στη νίκη με 67-72 επί της Μπουντούτσνοστ.

Κορυφαίος για τους “πράσινους” στην επίθεση ο Τόμας με 14 πόντους και 4 τρίποντα, ενώ θετικοί ήταν και οι Παπαπέτρου και Παπαγιάννης. Με 10 πόντους. Με 10 πόντους, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα, αλλά και αρκετά άστοχα σουτ στο τέλος, ολοκλήρωσε το ματς ο Καλάθης.

Παρακολουθήστε LIVE το Μπουντούτσνοστ – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

 

Οι δυο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2002, με τους “πράσινους” να μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την Μπουντούτσνοστ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μαυροβουνίου είναι μέχρι στιγμής η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης, έχοντας μόνο ήττες στην πρώτη παρουσία της στη Euroleague, αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά, έχοντας την 3η χειρότερη άμυνα μέχρι στιγμής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις