Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Μύλος” με Κάιπερς στην ΑΕΚ! Τα “έχωσε” στην Ένωση ο Βέλγος

Κάιπερς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει και τη μετεγγραφή του Ούγκο Κάιπερς από τον Εργοτέλη, ο Βέλγος φέρεται να έχει ρίξει “βόμβα” σε ΜΜΕ τη χώρας του, τονίζοντας ότι η μετεγγραφή “χαλάει” εξαιτίας προσβλητικής οικονομικής πρότασης. Φήμες για “μπάσιμο” του Ολυμπιακού.

Απίθανη εξέλιξη με τον Ούγκο Κάιπερς στην ΑΕΚ, καθώς ο Βέλγος επιθετικός με δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του, τόνισε ότι δεν πάει στην Ένωση εξαιτίας “έλλειψης σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου”.

Λίγο νωρίτερα, η ΑΕΚ είχε έρθει σε συμφωνία με τον Εργοτέλη για τη μετεγγραφή του έναντι 300.000 ευρώ, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν κατάφερε να πάρει και την υπογραφή του δεύτερου σκόρερ της φετινής Football League, λόγω χαμηλής οικονομικής πρότασης.

Οι πρώτες φήμες μάλιστα, κάνουν λόγο και για εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση, ώστε να “κλέψει” τον ποδοσφαιριστή και να τον οδηγήσει στου Ρέντη αντί για τα Σπάτα.

Οι απίστευτες δηλώσεις του Κάιπερς

«Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε», φέρεται να ήταν οι δηλώσεις του σε γνωστή ιστοσελίδα του Βελγίου.

«Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει», δήλωσε από την πλευρά του ο μάνατζερ του παίκτη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις