Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Μυθικό” video για Μέσι! “Δέκα Αργεντινοί σε έναν”

“Μυθικό” video για Μέσι! “Δέκα Αργεντινοί σε έναν”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λέο Μέσι επιστρέφει στην Εθνική Αργεντινής για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας και τον αποκλεισμό από την πρωταθλήτρια Γαλλία και η “αλμπισελέστε” δημιούργησε ένα εντυπωσιακό video για να τον υποδεχθεί πίσω στην ομάδα.

Με ένα απίστευτο video που περιλαμβάνει 10 από τους πιο γνωστούς Αργεντινούς, καλωσόρισε το Λέο Μέσι πίσω στην Εθνική Ομάδα της χώρας, η επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής.

Το video σημειώνει ότι ο Μέσι έχει τις ικανότητες των κορυφαίων της χώρας και καλεί τους συμπατριώτες του, να μην χάσουν την επιστροφή του, στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της “αλμπισελέστε”.

Η περιγραφή αναφέρει: «Υπάρχει ένας Αργεντινός που έχει την πίστη του Πάπα και την ταχύτητα του Φάντζιο. Παίζει μουσική σαν τον Πιατσόλα, ευστοχεί σαν τον Τζινόμπιλι και κάνει την καρδιά σου να χτυπά όπως ο Φαβαλόρο. Πόσο απίστευτο, ε;

Μέσα στην περιοχή είναι σαν τον Γκαρντέλ, τελειώνει τις φάσεις σαν την Σαμπατίνι και αν του δώσεις 2 μέτρα σε αφήνει άφωνο σαν τον Μπόρχες. “Πετάει” με την μπάλα στα πόδια σαν ένα Pagani Zonda και αν βρεθείς μπροστά του θα σε… ζωγραφίσει όπως ο Κινκέλα.

Τους μετρήσατε όλους αυτούς; Είναι δέκα Αργεντινοί σε έναν. Κι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι από άλλον πλανήτη; Λοιπόν, μπορεί… Έναν πλανήτη από ιδιοφυΐες που ονομάζεται Αργεντινή.

Αυτήν την Παρασκευή ο Μέσι επιστρέφει στην εθνική Ομάδα. Μια ιδιοφυΐα που κουβαλάει την ελπίδα 50 εκατομμυρίων Αργεντινών. Μην το χάσατε…».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις