Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Μυθικός” διάλογος Βράνιες – Σαββίδη! Δεν υπάρχουν οι ατάκες για Χαστσερίντι και… Μαυρίδη [pics]

ΦΩΤΟ eurokinissi

Ένα σχόλιο του Όγκνιεν Βράνιες στο instagram του Πρίγιοβιτς, έφερε ένα “μυθικό” διάλογο του πρώτην παίκτη της ΑΕΚ με τον γιο του Ιβάν, Γιώργο Σαββίδη, στον οποίο αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων το τατουάζ της Original, ο Έβγκεν Χατσερίντι, αλλά και ο… Γιώργος Μαυρίδης.

Τόσο ο Όγκνιεν Βράνιες όσο και ο Γιώργος Σαββίδης είναι γνωστοί για την καλή επαφή τους με τα social media, όμως ο… συνδυασμός των δύο ανδρών, έφερε τον πιο “επικό” διάλογο της χρονιάς για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο instagram.

Από το… τρολάρισμα στη μεττεγραφή του Χατσερίντι, μέχρι το σερί κόκκινων καρτών που έχει δεχθεί ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ στο Βέλγιο, οι “μυθικές” ατάκες διαδέχτηκαν η μία την άλλη, προς τέρψη των ακολούθων του Πρίγιοβιτς, κάτω από τη φωτογραφία του οποίου, γράφτηκαν όλα.

Ο διάλογος Σαββίδη – Βράνιες

Σαββίδης: Αδερφέ, είσαι στη σελίδα του Πρίγιοβιτς περισσότερες φορές και από εμένα. Βλέπω ότι αρχίζεις να μας συμπαθείς. Τα τατουάζ σου δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, έχουμε τον… μάστερ Γιώργο Μαυρίδη σε αυτά. Έλα στον ΠΑΟΚ

Βράνιες: Δεν με χρειάζεστε. Έχετε το Χατσερίδη που είναι δέκα φορές καλύτερος από μένα. Όλα καλά;

Σαββίδης: Αυτός είναι…τανκ. Εσύ είσαι διαφορετικός. Όσο είμαστε πρώτοι όλα είναι καλά. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Εσύ πώς είσαι; Λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, έγινε βαρετό.

Βράνιες: Άσχημα πηγαίνουν τα πράγματα. Παίζω καλά, αλλά παίρνω κόκκινη κάρτα σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι βαρετά χωρίς εμένα

Σαββίδης: Δεν είναι Ελλάδα εκεί. Σου εύχομαι επιτυχία. Αν γίνεται, να μείνουμε σε επαφή.

Βράνιες: Ευχαριστώ! Θα είμαστε σε επαφή.

https://www.instagram.com/p/BotIBzrgZ7y/?taken-by=prijo09

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις