Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Nations League: “Καθάρισαν” τον όμιλο οι Ρώσοι! Έχασαν την ευκαιρία οι Σέρβοι – videos

Nations League: “Καθάρισαν” τον όμιλο οι Ρώσοι! Έχασαν την ευκαιρία οι Σέρβοι – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρωσία ήταν καλύτερη από την Τουρκία στο παιχνίδι των δύο ομάδων για το δεύτερο όμιλο της League B του Nations League και επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της, αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους 4 βαθμούς. “Χρυσή” ευκαιρία έχασε η Σερβία στη Ρουμανία.

Η Ρωσία έκανε το αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στη League A του Nations League, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Τουρκίας, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Νοϊστάντερ και Τσερίσεφ.

Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ έφτασε έτσι στους 7 βαθμούς στο δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, αφήνοντας τους Τούρκους στους 3 βαθμούς και τους Σουηδούς στον ένα βαθμό, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=2QErGxezeKE

Στα άλλα ματς της ημέρας, Ρουμανία και Σερβία έμειναν στο 0-0 στο Βουκουρέστι, με τους Σέρβους να έχουν μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσουν” και αυτοί με τη σειρά τους, την πρωτιά στον 4ο όμιλο της 3ης κατηγορίας, αλλά να χάνουν πεναλτι με τον Τάντιτς, αλλά και σωρεία ευκαιριών για τη νίκη, μετά την αποβολή του Τάμας στο 44ο λεπτό του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=Si4A-zG6LKs

Ισόπαλα με σκορ 1-1 και τα δύο ματς στον τρίτο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας, με το Αζερμπαιτζάν να βρίσκεται πίσω στο σκορ από τη Μάλτα, αλλά να “σώζει” τελικά την ισοπαλία στο δεύτερο ημίχρονο και το Κόσοβο να μην μπορεί να φύγει με το διπλό από την έδρα των Νήσων Φαρόε, παρά το γρήγορο προβάδισμα, μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις