Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Nations League: “Τρελάθηκε” με Στόουνς ο Κάραγκερ! “Είναι ηλίθιο αυτό που έκανε” – videos

Nations League: “Τρελάθηκε” με Στόουνς ο Κάραγκερ! “Είναι ηλίθιο αυτό που έκανε” – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Τζον Στόουνς ήταν ο μοιραίος παίκτης της Εθνικής Αγγλίας στην ήττα από την Ολλανδία στα ημιτελικά του Nations League, με το λάθος του να κάνει έξαλλο και τον πρώην διεθνή αμυντικό Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος και σχολίαζε το παιχνίδι.

Η Αγγλία “λύγισε” στην παράταση κόντρα στην Ολλανδία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Nations League, έχοντας ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον Τζον Στόουνς.

Ο Άγγλος αμυντικός έκανε ένα τραγικό λάθος στην παράταση, δίνοντας τη δυνατότητα στον Πρόμες να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Η “γκέλα” του Στόουνς έκανε έξαλλη τη… μισή Αγγλία, όπως και τον παλαίμαχο διεθνή αμυντικό της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος και ξεσπάθωσε στο Sky Sports μετά το τέλος του ματς. «Είναι ηλίθιο αυτό που έκανε! Είναι χαζό! Έχεις απέναντί σου τον τερματοφύλακα, δώσε τη μπάλα! Έκανε ηλίθιο λάθος γιατί πήρε ηλίθια απόφαση να ντριμπλάρει σ’ εκείνο το σημείο», ανέφερε στο σχόλιό του μετά τον αγώνα.

https://twitter.com/FootballAddick/status/1136774746442555392?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1136774746442555392&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fuefa-nations-league%2Farticle%2F1363193%2Fexallos-o-karagker-me-stooyns-ekane-hazomara-einai-ilithia-kinisi-vid

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις