Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα “γκέλα” για τη Μπαρτσελόνα! Ο Μέσι “έσωσε” στο τέλος το βαθμό – video

Νέα “γκέλα” για τη Μπαρτσελόνα! Ο Μέσι “έσωσε” στο τέλος το βαθμό – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κράτησε στον πάγκο βασικούς του ποδοσφαιριστές και το… μετάνοιωσε, αφού η Μπαρτσελόνα έκανε μία ακόμη “γκέλα” στο πρωτάθλημα Ισπανίας, μένοντας στο 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Καμπ Νου.

Την τρίτη διαδοχική της απώλεια υπέστη στο Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα, καθώς με τον Μέσι στον πάγκο για τη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, δεν κατάφερε να επικρατήσει ούτε της Αθλέτικ Μπιλμπάο, σώζοντας μάλιστα το βαθμό της ισοπαλίας, στα τελευταία λεπτά του ματς.

Οι “μπλαουγκράνα” ήταν υποτονικοί από την αρχή του αγώνα και η πρώην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε “πλήγωσε” τον Βάσκο τεχνικό στο 41′, κάνοντας το 0-1 μέσα στην Καταλονία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Μέσι στο ματς, βελτίωσε την εικόνα της Μπαρτσελόνα, αλλά τόσο ο Κουτίνιο όσο και ο Αργεντινός είδαν το δοκάρι να σταματάει τις δύο καλύτερες ευκαιρίες της ομάδας τους στο ματς. Τελικά από προσπάθεια του αρχηγού των γηπεδούχων στο 84ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Μουνίρ βρέθηκε σε θέση για γκολ και ισοφάρισε για την ομάδα του, η οποία όμως δεν απέφυγε την τρίτη συνεχόμενη γκέλα, με το τελικό 1-1.

https://www.youtube.com/watch?v=os8V5aymHCA

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις