Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ κατά της Αγια-Σοφιάς – Η θέση της ΑΕΚ

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ κατά της Αγια-Σοφιάς – Η θέση της ΑΕΚ

Νέα εμπόδια συναντά η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά». Οι εργασίες άρχισαν, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ αλλά και της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» θα κληθούν να παραστούν στο ΣτΕ στις 18 Οκτωβρίου.

Ο λόγος είναι μια προσφυγή εναντίον της Μελέτης Περιβαντολογικών Επιπτώσεων και άλλη μία στη Διεύθυνση Δασών, από άτομα που είναι τόσο κατά της υπογειοποίησης όσο και του γηπέδου. Παράλληλα, ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας παραμένει ασύμφωνος με την υπογειοποίηση και στο σημερινό ΔΣ που θα συζητηθεί το θέμα ο Άρης Βασιλόπουλος ζήτησε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Επίσης, έχει προκύψει θέμα με το παραχωρητήριο και την αγωγή των διαγραφέντων από την Ερασιτεχνική. Η Ενωση αναμένεται να κάνει έφεση προσβάλλοντας την πρωτόδικη απόφαση.

«Εχουμε δώσει διαρκή αγώνα νομιμότητας. Εχουμε ήδη δικαιωθεί από την Ολομέλεια του ΣτΕ. Η ΑΕΚ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια αλλά θα αντιδράσει απέναντι σε όλα αυτά. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και μια γροθιά για το μεγάλο μας όνειρο κόντρα στον ανελέητο πόλεμο που εξακολουθούμε να δεχόμαστε».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις