Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Νεϊμάρ: Βίντεο ντοκουμέντο από το ξενοδοχείο που έγινε ο φερόμενος βιασμός! Αυτά έγιναν στο δωμάτιο

Νεϊμάρ: Βίντεο ντοκουμέντο από το ξενοδοχείο που έγινε ο φερόμενος βιασμός! Αυτά έγιναν στο δωμάτιο

Νέα επεισόδια στην υπόθεση με τις καταγγελίες για βιασμό σε βάρος του Νεϊμάρ. Το βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έγινε ο φερόμενος βιασμός και οι αποκαλύψεις του μοντέλου από τη Βραζιλία.

Ένα μοντέλο από τη Βραζιλία, η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Νεϊμάρ σε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν αρνείται τον βιασμό, ξεκαθαρίζοντας ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφόρησε, μάλιστα, ένα βίντεο με τον Νεϊμάρ και το μοντέλο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο τσακώνονται.

Το βίντεο ντοκουμέντο από το ξενοδοχείο (Δείτε το από το 0:30 και μετά)

Το παράξενο είναι ποιος έβαλε την κάμερα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και κατέγραψε αυτές τις στιγμές.

Στο μεταξύ, η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα έκανε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι TV SBT που προβλήθηκε εχθές στην Βραζιλία, όπου εξήγησε το λόγο που βρέθηκε στο Παρίσι και στο ίδιο δωμάτιο με τον Νεϊμάρ κι αναφέρθηκε στα όσα έγιναν εκεί.

Το μοντέλο τόνισε αρχικά ότι ένιωσε έλξη για τον Νεϊμάρ. “Ανταλλάζαμε μηνύματα στο Instagram και με ρώτησε πότε μπορώ να πάω στο Παρίσι. Του απάντησα ότι μπορώ ακόμη και τώρα αλλά δεν έχω λεφτά. Μου είπε ότι θα αναλάμβανε εκείνος τα έξοδα και πλήρωσε για το αεροπορικό μου εισιτήριο και το δωμάτιο στο ξενοδοχείο”, υποστήριξε.

Όσο για το τι έγινε στο ξενοδοχείο, δήλωσε: «Τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό και είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα ‘σταμάτα, σταμάτα, όχι, εκείνος δεν μιλούσε, απλά έκανε ό,τι έκανε. Το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη. Η εμπειρία με έχει τραυματίσει ψυχολογικά. Θέλω να πληρώσει για αυτό που έκανε”.

Μιλώντας για τον εαυτό της, η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα πρόσθεσε: “Είμαι μια φυσιολογική κοπέλα που εργάζεται και σπουδάζει. Είμαι μοντέλο και σπουδάζω εσωτερική διακόσμηση. Μου αρέσουν τα σπορ, η γυμναστική και ο χορός, όπως και το να είμαι κόρη και μητέρα”.

Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι της παραιτήθηκαν από την υπόθεση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις