Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Νεκρός οπαδός: Προφυλακιστέος ο ένας χούλιγκαν για το θάνατο του 28χρονου!

Νεκρός οπαδός: Προφυλακιστέος ο ένας χούλιγκαν για το θάνατο του 28χρονου!
ΦΩΤΟ intime

Στη Β’ τακτική ανακρίτρια απολογήθηκαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης στον 28χρονο Βούλαγρο οπαδό του Άρη, που έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, με τον έναν να κρίνεται προφυλακιστέος και τον έτερο να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου, στη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ οπαδών την περασμένη Κυριακή, πριν από τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Άρη – ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την πολύωρη ανακριτική διαδικασία και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές ο 24χρονος συλληφθείς, ενώ ο συγκατηγορούμενός του στην ίδια υπόθεση, ηλικίας 26 ετών, αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Στην απολογία τους, οι δύο κατηγορούμενοι, αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται και ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής για να συναντηθούν με κάποιους γνωστούς τους και να μεταβούν όλοι μαζί στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά δεν συμμετείχαν στη συμπλοκή, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου. Ο εισαγγελέας πάντως, άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος τους για δύο κακουργήματα και 9 πλημμελήματα, κατά περίπτωση.

Για την υπόθεση μίλησε αμέσως μετά και ο δικηγόρος ενός εξ αυτών, κ. Τσάκος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, με πληροφορίες από το www.grtimes.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις