Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Νεκρός “χρυσός” πρωταθλητής! Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό

Νεκρός “χρυσός” πρωταθλητής! Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό
ΦΩΤΟ twitter

– Έφυγε από τη ζωή ο Νίκολας Μπετ
– Συγκλονισμένος ο παγκόσμιος αθλητισμός
– Είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο του 2015
– Σκοτώθηκε σε απίθανο τροχαίο δυστύχημα στην Κένυα
– Video από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο

Πέθανε ο Νίκολας Μπετ! Στα 28 του χρόνια, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015 στα 400 μέτρα με εμπόδια, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη χώρα του, όταν ανατράπηκε το αυτοκίνητό του.

Ο Κενυάτης δρομέας, που είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Πεκίνο της Κίνας, έφυγε από τη ζωή, όταν το SUV που οδηγούσε μεταξύ των περιοχών Ελντορέτ και Καψαμπέτ, στην Κένια, έπεσε σε λακκούβα και αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει θανάσιμα.

Εικόνες από το τροχαίο

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και ολόκληρη η Κένυα, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, ένα “ήρωας” της χώρας, με το αυτοκίνητό του πάντως να δείχνει σε τραγική κατάσταση, στα πρώτα πλάνα των τηλεοπτικών συνεργείων που έσπευσαν στο σημείο του θανάτου του.

https://twitter.com/KTNKenya/status/1027099792944586752

https://twitter.com/KTNKenya/status/1027099411221016578

Η τελευταία εμφάνιση του Κενυάτη αθλητή

Λίγο πριν χάσει τη ζωή του στο απίθανο τροχαίο στους δρόμους της Κένυας, ο Νίκολας Μπετ είχε αποθεωθεί στο αεροδρόμιο της χώρας του, κατά την άφιξή του από την πόλη Ασάμπα της Νιγηρία, όπου και έδωσε τον τελευταίο του, όπως αποδείχθηκε, αγώνα στα 400 μέτρα με εμπόδια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις