Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο “deal” για την ΑΕΚ! Ανακοίνωσε μεγάλη εμπορική συμφωνία

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ συνεχίζει να αξιοποιεί εμπορικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, την επικείμενη έξοδό της στο Champions League, αλλά και τις γνωριμίες του Δημήτρη Μελισσανίδη, ανακοινώνοντας μία ακόμη εμπορική συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν.

Μία ακόμη χορηγική συμφωνία για την ΑΕΚ, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ (BMW), σε ένα deal που αφορά τη διάθεση οχημάτων της εταιρείας προς εξυπηρέτηση των αθλητών και στελεχών της.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών, μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λυμπερόπουλος και ο νέος προπονητής της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και παρέλαβαν τα αυτοκίνητά τους.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ (BMW) η οποία και θα αποτελέσει Επίσημο Συνεργάτη της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.

Η ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ, θα διαθέσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ οχήματα BMW προς εξυπηρέτηση των αθλητών και στελεχών της.

Στα πλαίσια της έναρξης της συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής της ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ (BMW) κ. Γεώργιος Ξυμητούλιας δήλωσε: «Ευχόμαστε η υποστήριξη μας να συμβάλλει σε μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα της ΑΕΚ».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Υποδεχόμαστε με ικανοποίηση και ενθουσιασμό την ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ (BMW) στην χορηγική μας οικογένεια, την ευχαριστούμε και στόχος μας είναι μια μακροχρόνια συνεργασία με αμοιβαία οφέλη”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις