Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέο σοκ με Μουνιέ στον Παναθηναϊκό! Επιδεινώθηκε ο τραυματισμός του

Νέο σοκ με Μουνιέ στον Παναθηναϊκό! Επιδεινώθηκε ο τραυματισμός του
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αντονί Μουνιέ δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τη φετινή χρονιά τον Παναθηναϊκό και μετά τη νέα επιδείνωση της υγείας του, αναμένεται να χάσει και τις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού μέσα στον Οκτώβριο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν στη Superleague και μάλιστα χωρίς τον πιο έμπειρο και θεωρητικά πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή του, τον Αντονί Μουνιέ, ο οποίος όμως θα συνεχίσει να είναι εκτός. Ένα ακόμη πρόβλημα για τον Δώνη, μετά τον Γιόχανσον.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί σημαντικά από ένα πρόβλημα στο γόνατό του και σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση από την ΠΑΕ, οι εξετάσεις έδειξαν νέα επιδείνωση της κατάστασής του, γεγονός που θα τον αφήσεις εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 2 με 3 εβδομάδες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για Μουνιέ

“Εκτός προπονήσεων τέθηκε ο Άντονι Μουνιέ, λόγω τενοντοελυτρίτιδας στον χήνειο πόδα του αριστερού γόνατος..Ο Μουνιέ έκανε επανεξέταση με μαγνητική τομογραφία στο ΥΓΕΙΑ η οποία έδειξε επιδείνωση της τενοντίτιδας. Θα αλλάξει φυσικοθεραπευτική αγωγή με μείωση των επιβαρύνσεων και προπόνηση σε πισίνα. Η εκτίμηση είναι ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον”.

Η αποστολή για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα. Αυτοί είναι οι Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις