Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέος “θεός” στη Μαδρίτη! Έγραψε ιστορία ο Σιμεόνε

Νέος “θεός” στη Μαδρίτη! Έγραψε ιστορία ο Σιμεόνε
ΦΩΤΟ twitter

Τη δική του ιστορία γράφει στη Μαδρίτη και την ομάδα της Ατλέτικο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, στην οποία πλέον αναγράφεται με… κεφαλαία γράμματα, ως ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους, όλων των εποχών για τους “ροχιμπλάνκος”.

Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Super Cup, χάρισε έναν ακόμα τίτλο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τα τελευταία χρόνια, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον αναμορφωτή της, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος ξεπέρασε πλέον ακόμη και το θρύλο του ισπανικού ποδοσφαίρου, τον Λουίς Αραγονιές.

Έγινε έτσι, ο πιο πετυχημένος τεχνικός στην ιστορία της ομάδας, με 7 τίτλους έναντι 6 του άλλοτε προπονητή και της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εθνικής Ισπανίας, έχοντας κερδίσει μέχρι στιγμής 2 Europa League, 2 Ευρωπαϊκά Super Cup,  ένα πρωτάθλημα, ένα Copa del Rey και ένα Ισπανικό Super Cup.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι με το 4-2 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης,  έγινε και ο πρώτος προπονητής των «ροχιμπλάνκος» που έχει καταφέρει να νικήσει τη “Βασίλισσα”, σε τρεις διαφορετικούς τελικούς: το Ευρωπαϊκό Super Cup, το Ισπανικό Super Cup και το Copa del Rey.

https://twitter.com/Atleti/status/1029863694841339904

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις