Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Νίκη Champions League για τη Σάλκε! Πήρε το ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ

Σάλκε
ΦΩΤΟ eurokinisi

Η Σάλκε επικράτησε με 2-0 της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για τη δεύτερη θέση στη Bundesliga που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Σπουδαία νίκη για τη Σάλκε κόντρα στη Ντόρτμουντ για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Γερμανία, αφού με το τελικό 2-0, αύξησε τη διαφορά της από την τρίτη θέση στους 4 βαθμούς, 4 αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Ο Γεβγέν Κονοπλιάνκα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με εξαιρετικό σουτ στο 50′, για να “σφραγίσει” τη νίκη στο 82′ λεπτό ο Νάλντο, με τρομερό σουτ, από πάσα σε φάουλ.

Έτσι, η Σάλκε έφθασε τους 55 βαθμούς, αφήνοντας τη Ντόρτμουντ και τη Λεβερκούζεν να “μάχονται” για την τρίτη θέση στους 51 βαθμούς. Πρώτη είναι πάντα η Μπάγερν με 75 βαθμούς.

ΣΑΛΚΕ (5-3-2): Φέρμαν, Καλιτζούρι, Σταμπουλί, Νάλντο, Κέχρερ, Σεπφ, Γκορέτσκα (71′ ΜακΚένι), Μπενταλέμπ, Χαρίτ (87′ Χαρίτ), Κονοπλιάνκα (74′ Πιάτσα), Μπούργκσταλερ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Τοπράκ, Σμέλτσερ (86′ Γκέτσε), Νταχούντ (79′ Σάντσο), Σαχίν, Ρόις, Πούλισιτς, Φίλιπ (46′ Σέρλε), Μπατσουαγί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις