Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νιούκαστλ: Χαρίζει εισιτήρια για να γεμίσει το γήπεδο!

Νιούκαστλ: Χαρίζει εισιτήρια για να γεμίσει το γήπεδο!
ΦΩΤΟ Reuters

Τα… ρέστα της παίζει η Νιουκάστλ χαρίζοντας εισιτήρια μήπως και φέρει πίσω στο γήπεδο τον κόσμο της, αφού λόγω της κόντρας με τη διοίκηση πολλοί φιλάθλοι της δεν πηγαίνουν πια στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” για να στηρίξουν την ομάδα.

Η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει πρόβλημα προσέλευσης στην έδρα της, παρά την καλή της πορεία φέτος στο αγγλικό πρωτάθλημα και αποφάσισε έτσι να χαρίζει, για τα επόμενα δέκα ματς, ένα εισιτήριο σε κάθε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας, έτσι ώστε να παίρνει κάποιον φίλο του μαζί στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” ώστε να γεμίσουν παραπάνω οι κερκίδες.

“Είναι υπέροχο να έχεις κόσμο στο γήπεδο και δεν πρέπει να το παίρνουμε αυτό για δεδομένο” σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Μπρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο εντός έδρας ματς για την Premier League με τη Σαουθάμπτον βρέθηκαν στο γήπεδο 42.303 φίλαθλοι για να στηρίξουν τις “καρακάξες”, με τον αριθμό αυτό να αποτελεί τον μικρότερο προσέλευσης από το 2010 καθώς έχει επηρεάσει πολύ η κόντρα μερίδας των οπαδών με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Μάικ Άσλεϊ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις