Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Με Νόιερ η Εθνική Γερμανίας! “Έκοψε” τον Σανέ ο Λεβ [pic]

Εθνική Γερμανίας
ΦΩΤΟ twitter

Ο Γιοακίμ Λεβ συμπεριέλαβε τελικά στην αποστολή της Εθνικής Γερμανίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας, τον Μανουέλ Νόιερ και ετοιμάζεται να του δώσει και τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας, παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός για μήνες, λόγω τραυματισμού. Έκπληξη με τον Σανέ.

Με τον Μανουέλ Νόιερ κάτω από τα δοκάρια της θα αγωνιστεί η Εθνική Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού, αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου φαίνεται ότι έχει καταφέρει να βρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του, πείθοντας τον Γιοακίμ Λεβ να τον πάρει στην τελική αποστολή.

Αντίθετα, ο Γερμανός εκλέκτορας άφησε εκτός ομάδας τον Λερόι Σανέ, παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Premier League, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι. Ο Λεβ “έκοψε” επίσης από την τελική 23άδα τους Μπερντ Λένο, Γιόναταν Τα και Νιλς Πέτερσεν.

Η 23άδα της Εθνικής Γερμανίας

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Κέβιν Τραπ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Αμυντικοί: Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν Μονάχου), Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Χέκτορ (Κολωνία), Ματς Χούμελς (Μπάγερν Μονάχου), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Μάρβιν Πλάτενχαρτ (Χέρτα Βερολίνου), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Νίκλας Ζίλε (Μπάγερν Μονάχου).

Μέσοι: Γιούλιαν Μπράντ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Ιλκάι Γκιντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Σάμι Κεντίρα (Γιουβέντους), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μεζούτ Εζίλ (Άρσεναλ), Ζεμπάστιαν Ρούντι (Μπάγερν Μονάχου), Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου), Γιούλιαν Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Επιθετικοί: Μάριο Γκόμεζ (Στουτγκάρδη), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Μάρκο Ρόις (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Τίμο Βέρνερ (Λειψία).

https://twitter.com/DFB_Team_EN/status/1003572433008447488

https://twitter.com/DFB_Team_EN/status/1003574920398467073

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις