Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

NOVA για αίτημα ΠΑΟΚ: “Οι ώρες των αγώνων είναι προκαθορισμένες!”

NOVA για αίτημα ΠΑΟΚ: “Οι ώρες των αγώνων είναι προκαθορισμένες!”

Ανακοίνωση με αιχμές εξέδωσε η NOVA όσον αφορά δημοσιεύματα που έχουν προκύψει και θέλουν τον ΠΑΟΚ να επιθυμεί την αλλαγή ώρας διεξαγωγής του αγώνα με τον ΟΦΗ (9/11, 19:30).

Η ΝΟVA εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον ΠΑΟΚ να επιθυμεί την αλλαγή ώρας διεξαγωγής του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (9/11, 19:30) τονίζοντας πως οι ώρες των αγώνων είναι προκαθορισμένες και αλλάζουν μόνο για ανυπέρβλητους λόγους.

Στην ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού μάλιστα υποβάλλεται ρητορική… ερώτηση αν ποτέ έχει γίνει αντίστοιχο αίτημα στην UEFA για αλλαγή ώρας ενώ εκφράζεται και απορία για το ποια είναι η θέση της Superleague για το ζήτημα.

Η ανακοίνωση της NOVA

“Οι ώρες και ζώνες των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είναι προκαθορισμένες με την διοργανώτρια αρχή Super League 1 από την αρχή της σεζόν, όπως γίνεται για περισσότερα από δέκα χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία “ραντεβού” με τους τηλεθεατές.

Αλλαγές στις ζώνες έχουν καταγραφεί, είναι όμως ελάχιστες και αφορούν ανυπέρβλητους λόγους, που συνδέονται με την οργάνωση διεξαγωγής αγώνων (προσφάτως λόγω VAR ή για λόγους ασφαλείας και δημόσιας τάξης).

Οπως είναι ήδη γνωστό τόσο στους φιλάθλους, όσο και στις ίδιες τις ΠΑΕ, στο “Θ. Βαρδινογιάννης” ήδη έχουν αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στις καθορισμένες τηλεοπτικές ώρες, οι ΠΑΕ Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος και Ξάνθη.

Τυχόν αλλαγή της ζώνης μετάδοσης του εν λόγω αγώνα χωρίς ανυπέρβλητο λόγο, θα σήμαινε ότι για λόγους ισονομίας θα έπρεπε να δεχτεί η Nova και η διοργανώτρια αρχή Super League 1 τυχόν αιτήματα από έτερες ΠΑΕ που δεν έχουν ακόμα αγωνιστεί στο Ηράκλειο.

ΥΓ: Αλήθεια, αντίστοιχα αιτήματα προς την UEFA έχουν κατατεθεί για αλλαγή ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα που διοργανώνεται από εκείνη; Ποια είναι η θέση της διοργανώτριας αρχής της Super League 1 για τέτοιου είδους αιτήματα;”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις