Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ντιμπάλα: “Είμαι ο μόνος στον κόσμο που μπορεί να παίζει με Μέσι και Ρονάλντο”

Ντιμπάλα: “Είμαι ο μόνος στον κόσμο που μπορεί να παίζει με Μέσι και Ρονάλντο”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ένας από τους πιο τυχερούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Ο Αργεντινός άσος της Γιουβέντους είναι ο μόνος που μπορεί να αγωνίζεται μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έκανε δηλώσεις στην Corriere della Sera και δήλωσε χαρούμενος που μπορεί να αγωνίζεται μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός άσος έχει συμπαίκτη τον Ρονάλντο στη Γιουβέντους, ενώ αγωνίζεται παρέα με τον συμπατριώτη του Μέσι στην εθνική ομάδα της χώρας τους.

«Είναι εξαιρετική η ένταση που προπονείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και η επιθυμία του να κερδίζει. Ανάμεσα σε αυτόν και τον Μέσι δεν υπάρχουν διαφορές. Είναι δύο φαινόμενα και είμαι τυχερός που είμαι ο μόνος στον κόσμο που μπορεί να παίξει και να μαθαίνει και από τους δύο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με το αυριανό ντέρμπι με τη Νάπολι τόνισε:

«Ο προπονητής δεν έχει πει ακόμα ποιος θα παίξει. Δεν είναι εύκολο γι αυτόν, γιατί ο καθένας μας είναι έτοιμος να αγωνιστεί και σε διαφορετικούς ρόλους».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις