Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ντιναμό – ΑΕΚ, Χιμένεθ: “Πιστεύω στην ομάδα μου. Να κερδίσουμε στο 90λεπτο”

Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως η Ντιναμό πήρε… αυτό που ήθελε από τον αγώνα του ΟΑΚΑ και τόνισε πως -αν και οι Ουκρανοί δεν θα το επιτρέψουν να συμβεί- η Ένωση θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη – πρόκριση στα 90 λεπτά του αγώνα.

Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση στους “16” του Europa League, προσπαθώντας να πάρει τη νίκη στα 90 λεπτά του παιχνιδιού, με τον Μανόλο Χιμένεθ να εκφράζει για μια ακόμα φορά την πίστη που έχει στους παίκτες του.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς στα 90 λεπτά. Είναι βέβαιο ότι η Ντιναμό δεν θα μας το επιτρέψει κι αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου. Δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο.

Όπως και στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, τα μαθήματα που παίρνουμε είναι καθημερινά. Έχουμε μάθει λοιπόν ότι δεν αρκεί απλώς να είσαι ανώτερος. Εμείς στην Αθήνα ήμασταν ανώτεροι, αλλά κινδυνέψαμε με ήττα.

Προσπαθώ πάντα να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω στην ομάδα μου. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαιοσύνη. Βλέπουμε μόνο τα αποτελέσματα που έρχονται. Στην Αθήνα δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι όταν είχαμε την ευκαιρία, οι αντίπαλοι το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν αυτό που ήθελαν.»

Τσιγκρίνσκι: “Αν δείξουμε το 100% των δυνατοτήτων μας θα τα καταφέρουμε”

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δήλωσε: «Δε νοιώθω νοσταλγία που βρίσκομαι στην πατρίδα μου. Το μόνο που μετράει είναι ότι θα παίξουμε με έναν σοβαρό αντίπαλο.

Δεν αντιμετωπίζω την Ντιναμό ως μια ουκρανική ομάδα, αλλά ως έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Άλλωστε δεν έχω παίξει παρά μόνο λίγα παιχνίδια σ΄αυτό το γήπεδο είτε ως αντίπαλος της Ντιναμό, είτε ως παίκτης της εθνικής.

Δεν μετράει αυτή τη στιγμή η προηγούμενη δική μου εμπειρία. Πρέπει να έχουμε καλή συνεργασία, να υλοποιούμε τα σχέδια του προπονητή και κυρίως να μη φοβόμαστε τους αντιπάλους μας. Αν δείξουμε το 100% των δυνατοτήτων μας θα τα καταφέρουμε. Αλλα, όπως είπε και ο προπονητής μου, το ποδόσφαιρο δεν έχει δικαιοσύνη. Ας μην κάνουμε προβλέψεις…»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις