Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Ντιναμό Κιέβου ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παίζει απόψε το μέλλον της στην Ευρώπη στο παγωμένο Κίεβο (20.00) απέναντι στην Ντιναμό, και το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερα από 250 ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο ματς.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, όλα τα ενδεχόμενα για την πρόκριση είναι ανοιχτά. Θεωρητικά, οι Ουκρανοί βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση καθώς τόσο το εκτός έδρας γκολ, όσο και η έδρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, η ΑΕΚ όμως έχει αποδείξει πως φέτος είναι ικανή για όλα.

Με 4 νίκες σε 5 ματς

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θα στερηθεί τους Λιβάγια και Βράνιες, έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο σε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια, ενώ εντυπωσιακά είναι τα στατιστικά της στα 5 τελευταία ματς.

Συγκεκριμένα, μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη (10 γκολ υπέρ – 3 κατά), με τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα την επιβλητική επικράτησή της απέναντι στην Ξάνθη με 4-0 την Κυριακή.

Η Ντιναμό, έχοντας μία από τις πιο αποτελεσματικές επιθετικές γραμμές στο φετινό Europa League με 16 γκολ, έπαιξε το πρώτο επίσημο ματς της μετά από διακοπή περίπου 2 μηνών, την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα. Την Κυριακή, ξεκίνησε με νίκη στην επανέναρξη του ουκρανικού πρωταθλήματος, στον εντός έδρας αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ (1-0).

Ο αριθμός των γκολ, το ακριβές σκορ, το αποτέλεσμα στο Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ, καθώς και εκατοντάδες ακόμα στοιχηματικές επιλογές, προσφέρονται σε ελκυστικές αποδόσεις από το Stoiximan.gr.

Όλη η δράση και εκατοντάδες ειδικά στο Stoiximan.gr

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του συναρπαστικού φετινού Europa League που μας έχει χαρίσει περισσότερα από 430 γκολ, η Νάπολι ταξιδεύει στη Λειψία θέλοντας νίκη με διαφορά γκολ (πρώτο παιχνίδι 1-3), η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λυών θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 της Γαλλίας, ενώ Αταλάντα και Ντόρμουντ, αναμετρώνται στην Ιταλία, με τους Γερμανούς να θέλουν να υπερασπιστούν το εύθραυστο 3-2 του πρώτου αγώνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις