Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Η Ντόρτμουντ πάει… τρένο στη Γερμανία!

Ντόρτμουντ

Μπορεί στο Champions League να δυο ήττες σε δυο αγωνιστικές στους ομίλους, αλλά η Ντόρτμουνς στην Bundesliga είναι.. μεταμορφωμένη! Η ομάδα του Παπασταθόπουλου συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, μετά και το 2-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να δέχθηκε 3 γκολ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League (0 βαθμούς μετά από δυο αγωνιστικές), αλλά η Ντόρτμουντ συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην στην Bundesliga.

Η ομάδα του Παπασταθόπουλου έφτασε στην 4η σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 2-1 για την 7η αγωνιστική.

Το σκορ για την ομάδα του Μπος άνοιξε ο Γιαρμολένκο στο 4, με πανέμορφο τακουνάκι. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 11’ με την κεφαλιά του Καϊούμπι, για να έρθει στο 23’ ο Καγκάβα και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Έτσι, η Ντόρτμουντ αύξησε -προσωρινά- στους πέντε βαθμούς το προβάδισμα από την δεύτερη Χοφενχάιμ.

Ο Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά με την Ντόρτμουντ, της οποίας ήταν και αρχηγός στο σημερινό παιχνίδι, ενώ ο Κώστας Σταφυλίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των γηπεδούχων, αλλά είδε ολόκληρη την αναμέτρηση από τον πάγκο.

Σε άλλο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον, η Στουτγκάρδη γνώρισε την ήττα (2-1) από την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη, χάνοντας το βαθμό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Τάσος Δώνης συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα της Στουτγκάρδης και έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή (29/9)

Σάλκε-Λεβερκούζεν 1-1

(34′ Γκορέτζκα-61′ Μπέιλι)

Σάββατο (30/9)

Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 2-1

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Στουτγκάρδη 2-1

Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ 1-2

Βόλφσμπουργκ-Μάιντς 1-1

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις