Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός: “Διπλό” για… restart

Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός: “Διπλό” για… restart
@olympiacos_org

Τη νίκη που θα τον βοηθήσει να κάνει μια νέα αρχή και θα… διορθώσει το κλίματος στην ομάδα, θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός στην έδρα της Ντουντελάνζ (19:55, NewsIt.gr, COSMOTESPORT 2), σε ματς για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός στην έδρα της Ντουντελάνζ, για την 3η αγωνιστική του Europa League. Οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν 4 σερί ματς -σε όλες τις διοργανώσεις- χωρίς “τρίποντο” και θα επιδιώξουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό Europa League, που θα τους διατηρήσει στο… κόλπο της πρόκρισης.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1055353446847729664

Παράλληλα, το “διπλό” θα δώσει νέα πνοή στην ομάδα, αφού το κλίμα έχει “στραβώσει” αρκετά -ειδικά για τον Πέδρο Μαρτίνς- μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή, οι “ερυθρόλευκοι” ποδοσφαιριστές καλούνται να δείξουν πως βρίσκουν τα “πατήματα” τους, απέναντι σε μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι θέλει προσοχή.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές με την σημαντικότερη να θεωρείται αυτή του Μπουχαλάκη στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Μαρτίνς θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σα και στα άκρα θα χρησιμοποιήσει τους Τοροσίδη – Κούτρη. Το κεντρικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Βούκοβιτς, Σισέ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, ενώ η τρπλέτα μπροστά τους θα είναι οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και μοναδικός προωθημένος ο Γκερέρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τούρκος Χουσεΐν Κιστσέκ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις