Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ντροπιαστική ήττα για Μανωλά! Η Φιορεντίνα “διέλυσε” τη Ρόμα με εφτάρα – video

Ντροπιαστική ήττα για Μανωλά! Η Φιορεντίνα “διέλυσε” τη Ρόμα με εφτάρα – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κώστας Μανωλάς έχει γράψει το όνομά του με “χρυσά γράμματα” στην ιστορία της Ρόμα, αυτή τη φορά όμως το συνέδεσε και με μία μαύρη σελίδα για τους Ρωμαίους, καθώς συμμετείχε στη ντροπιαστική ήττα με 7-1 από τη Φιορεντίνα στο Κύπελλο Ιταλίας.

Για πρώτη φορά στο θεσμό του Κυπέλλου και μόλις 6 στην ιστορία της, η Ρόμα δέχθηκε εφτά γκολ και ηττήθηκε με το ντροπιαστικό 7-1 από τη Φιορεντίνα, σε έναν οδυνηρό αποκλεισμό από το Κύπελλο Ιταλίας.

Παρότι αγωνίστηκε με τους βασικούς της, η ομάδα της Ρώμης, εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά τον τελευταίο καιρό σε τραγική κατάσταση και διασύρθηκε από τους “Βιόλα” στη Φλωρεντία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς από το πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν 3-1, με το σκορ να φθάνει σε δυσθεώρητα επίπεδα στο δεύτερο μέρος και ειδικά μετά την αποβολή του Τζέκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 71′. Ο Μπενάσιο στο 66′ είχε ήδη κάνει το 4-1, αλλά κόντρα σε 10 παίκτες, η Φιορεντίνα σκόραρε ακόμη τρεις φορές, με τον Κιέζα και τον Σιμεόνε, για το επιβλητικό 7-1 στο τέλος του αγώνα.

Ο διασυρμός της Ρόμα του Μανωλά με 7-1

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις